Vi renser faldstammer

Vi har efterhånden mange års erfaring med faldstammerens. Vi udfører varmvandsspuling i parcelhuse/villahuse, etagebygninger, og har sågar erfaring med rensning af faldstammer i højhuse.

Vi er ikke helt som de andre, da vi spuler med 80 graders varmt vand, i stedet for at bruge en motorsplit. Dette sikrer at røret ikke bliver beskadiget og slidt. Det sikrer en længere holdbarhed, hvilket giver besparelser på den lange bane. 

Spuling er mere effektivt

Vi bruger roterende dyser med 80 grader varmt vand, der sikrer at fedt og aflejringer fjernes fra hele rørets diameter, hvorimod udboring med splitter (motorsplit) kun laver hul i forstoppelsen og vil stoppe til igen.

Faldstammerens i etagebygninger

Vi kan rense faldstammer fra alle lejligheder i en etagebygning, hvor vi starter nede fra stuetagen og arbejder os op, hvilket sikrer det bedste resultat. Vi benytter små kameraer der gør det muligt at filme rørene efter rensning, så det kan dokumenteres hvor pæn faldstammen bliver, såfremt det ønskes.

Rensning af faldstamme før og efter

ANDRE OPGAVETYPER:

Vandskader og oversvømmelser

Ved vandskader og oversvømmelser udfører vi overpumpning eller tømning af kældre.

TV-inspektion

Vi kan ved TV-inspektion inspicere rør fra Ø32 til Ø400 med optagelse på DVD.

Rodskæring

Rødder og aflejringer er tit årsag til forstoppelse.

Slamsugning

Vi udfører slamsugning, tørstofsugning og transferpumpning.

Kloakrenovering

Vi udfører kloakrenovering af afløbssystemer, samt montering af højvandslukkere.

Her rykker vi ud til private:

Timepriser

Timepriser er en ting – med hvad hjæper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven.