Kloakrenovering udføres effektivt

Skal du forebygge skader på din kloak eller er det blot på tide til en renovering af kloak? Så kan vi hos Ballerup-Smørum Kloakservice hjælpe dig.

Kloakrenovering

Erfarne i renovering af kloak

Vi har arbejdet med kloakrenovering i mange år, og er derfor yderst erfarne i effektivt og grundigt at renovere kloakker.

Som autoriseret kloakmester udfører vi kloakrenovering af afløbssystemer. Så ved at få os til at stå for opgaven er du sikret et langtidsholdbart resultat.

Behovet for at få foretaget en kloakrenovering opstår ofte hvis man har en utæt kloak eller hvis kloaksystemet ikke er stort nok til at håndtere den belastning det udsættes for. Grundet vores store erfaring, er vi hurtige til at finde frem til præcis jeres behov. Om det drejer sig om etablering af sparebassin udskift eller reparation af rør, separatkloakering eller andet, så finder vi den rigtige løsning ved renovering af kloak for jer.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Vi er med fra start til slut

Til at starte med udfører vi TV-inspektion, således at vi kan se om der er nogle skader der skal udbedres. Således kan vi også se omfanget af dit problem. På den måde kan vi finde frem til den helt rigtige løsning for kloakrenovering af netop din kloak, samt give et godt og fair tilbud. Ved at være grundige i vores forarbejde kan vi sikre at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med renovering af kloak.

Vi har vores helt egen vognpark og kan hurtigt stille hos dig med en fuldt udstyret vogn. Så skulle du få akut behov for renovering af kloak, kan vi være behjælpelige.
Derudover er vi certificeret Kessel Servicetekniker og rottespærremontør, samt er tilknyttet Teknologisk Instituts Kontrolinstans for autoriserede kloakmestre.

Akut brug for kloakservice?

Kontakt os for kloakrenovering

Vi hjælper gennem hele opgaven, fra TV-inspektion til kloakrenovering ved opgravning, samt strømpeforinger og rottespærre m.m.

Kontakt os på telefon 44 97 90 18 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig kloakrenovering så du får et langtidsholdbart resultat. Vi kan også hjælpe dig akut, hvis behovet pludselig skulle opstå.