TV-inspektion af kloak

Få undersøgt din kloak for at forebygge eventuelle skader. Med TV-inspektion kan vi kontrollere tilstanden i din kloak.

TV-inspektion

Professionel undersøgelse

Hvis du oplever problemer med dine afløb og/eller kloak, eller hvis du har mistanke om at der kan være noget galt, så kan TV-inspektion af kloak være den bedste løsning.

Ved en TV-inspektion kan vi inspicere rør med dimension fra Ø32 til Ø400, med optagelser på USB som rapporteres i Wincan. Derved kan vi notere alle observationer af skader eller problemer, som vi videregiver til dig. Disse observationer kan f.eks. bruges ved senere renovering af kloakken.

Om du er privatperson eller erhvervskunde kan vi hjælpe dig med at lokalisere skader og problemer i kloakken. Vi kan med TV-inspektion af kloak også hjælpe med blot at kontrollere at kloakken er som den skal være, f.eks. i forbindelse med et hussalg.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Akut brug for kloakservice?

Effektiv TV-inspektion af kloak

Når vi udfører en TV-inspektion af kloak, anvender vi kameraer, som har en sonde. Disse kameraer benytter vi til at søge, så vi kan lokalisere alle rør. I vores vognpark har vi en TV-vogn vi benytter til disse typer af opgaver. Vognen har eget spuleanlæg. Dette betyder at, hvis vi finder frem til at en rensning af kloakken er tilstrækkeligt til at udbedre problemet og en slamsuger ikke er nødvendig, så kan vi afhjælpe problemet med det samme, ved brug af vores TV-vogn. Det gør problemet både hurtigere og billigere at udbedre.

Kontakt os på telefon 44 97 90 18 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med en TV-inspektion af kloak. Vi hjælper naturligvis også hvis du har brug for et professionelt kloakfirma til andre typer af opgaver.