Kloakrensning udføres professionelt

Rør har mange navne. Hos Ballerup-Smørum Kloakservice renser vi kloakledninger, afløb, brønde og alle typer af rør hvor der løber regn- og spildevand.

Kloakrensning

Rensning af kloak hos dig

Som autoriseret kloakmester har vi gennem mange år hjulpet med effektiv kloakrensning. Vand er oftest den optimale løsning til rensning af rør i kloakken. Skulle vand dog ikke være tilgængeligt, har vi også muligheden for at anvende motorsplitter så rørene kan renses. Inden vi påbegynder en kloakrensning hos dig, undersøger vi behovet. Således kan vi rådgive dig til den bedste og mest langtidsholdbare løsning.

Skulle du ikke have brug for rensning af kloak, men er det faldstammen i etageejendommen der skal renses, kan vi også være behjælpelige. Vi har stor erfaring med varmtvandsspuling af faldstammer, som giver det bedste og mest holdbare resultat.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Mulighederne for kloakrensning

Har du et stoppet toilet eller vask, løber vandet langsomt fra vask eller afløb, eller har du andre problemer med kloakken, kan en kloakrensning være den bedste løsning.

Vi har vores egen fuldt udstyrede vognpark. Dette gør ikke blot at vi kan rykke hurtigt ud, men også at vi kan hjælpe med stort set alle problemer. Så når du skal have en rensning af kloak, kan vi hjælpe med at spule rør helt ned til 32 mm. med højtryksspuling.

For at sikre at sæberester, fedtrester og bløde aflejringer er fjernet, kan det være en fordel at benytte sig at varmtvandsspuling ved kloakrensning. Her har vores vognpark muligheden for at anvende vand som er op til 80 grader varmt. Det varme vand opløser effektivt mad- og sæberester e.li.

Vi tilbyder også resning af afløb. Det kan du læse mere om her.

Akut brug for kloakservice?

Rodskæring

Rødder og aflejringer er tit årsag til forstoppelse. Vi skærer rødder og aflejringer med vandrevet mekanisk værktøj eller med vand ved 500 – 800 bar.

Skæring udføres med TV-kontrol under udførelsen, dette begrænser evt. følgeskader og spare tid, da vi præcist kan arbejde på de steder hvor aflejringer og rødder er i røret.Vi kan udføre betonskæring i 100% lukkede rør.

Højttryksspuling

Højtryksspuling af rør, vanding og vejspuling er en del af opgaver der løses med kraftige spulepumper. Vi har alle type pumper på vores biler nogle biler har monteret 2 pumper.

Vi spuler alle typer rør fra Ø32 og opefter med vandmængder fra 55 – 500 l/min og tryk fra 120 – 800 bar. Vi spuler også med vandgenbrug. Vi kan med vores sattelitspuler nå ud på over 500 meter fra spulevognen. Vi udfører vanding og vejspuling med frontspuler monteret på slamsuger.

Slamsugning

Vi udfører slamsugning, tørstofsugning og transferpumpning. Vi suger alt vådt som tørt. Vores køretøjer er udstyret med meget kraftige pumper med sugeslanger fra 2” til 6 ”.

Brønde, fedt- olieudskiller tanke m.m. er nogle af de ting vi tømmer og renser. Vi kan flytte store mængder vand udenom vores køretøjer ved transferpumpning fra 800 – 1500 l/min.

Kontakt os

Skulle du være i tvivl om en kloakrensning er den rigtige løsning skal du være velkommen til at kontakt os. Vi rådgiver dig til den optimale løsning for din kloak. Vi udfører hurtig og effektiv, professionel rensning af kloak, så dit kloaksystem kommer til at fungere gnidningsfrit igen.

Du kan kontakte os på telefon 44 97 90 18 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe. Vi kan også rykke hurtigt ud, hvis du står med et akut behov. Skulle du have andre opgaver hvor du har behov for et kloakfirma, kan vi naturligvis også hjælpe med disse.