Rensning af faldstammer

Er din faldstamme stoppet, vil du have en forebyggende rens eller er det bare tid til en grundig rensning af faldstammer i bygningen?
Den klarer vi hos Ballerup-Smørum Kloakservice!

Rensning af faldstammer

Stor erfaring med rensning af faldstammer

Vi har gennem vores mange år som kloakfirma opnået stor erfaring med rens af faldstammer. Vi udfører varmtvandsspuling i parcel- og villahuse såvel som i etagebygninger og har sågar også erfaring med rensning af faldstammer i højhuse. Vi kører fra vores adresse i Smørum og hjælper i blandt andet København og omegn.

Rensning af faldstammer og afløb udføres traditionelt med motorsplitter. Vi foretrækker helst at anvende vand, da dette giver det absolut bedste resultat.
Vand og tryk er et vigtigt parameter når der renses faldstammer. Og med varmt vand kan vi anvende mindre vand og højt tryk. At rense faldstammer med vand er samtidig mere skånsomt for faldstammerne end den traditionelle metode med motorsplit. Og langt mere effektivt.

Gamle skrøbelige faldstammer kan også renses med varmtvandsspuling.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Spuling er mere effektivt

Når vi skal udføre en rensning af faldstammer hos dig i København eller omegn benytter vi roterende dyser samt 80 grader varmt vand. Dette sikrer at fedt og andre aflejringer fjernes fra hele rørets diameter. Hvorimod en udboring med splitter (motorsplit) udelukkende laver et hul i forstoppelsen. Dette kan resultere i at faldstammen hurtigt stoppes til igen. Så for at sikre vores kunder en langtidsholdbar løsning, som ovenikøbet ikke slider på faldstammen, bruger vi udelukkende varmtvandsspuling når vi udfører en rensning af faldstammer.

Akut brug for kloakservice?

Rens i etagebygninger

Også her anvender vi varmtvandsspuling med op til 80 grader varmt vand. Dette sikrer dig det bedste og mest langtidsholdbare resultat. Vi benytter små kameraer der gør det muligt at filme rørene efter rensning af faldstammer. På den måde kan det endelige resultat af rensningen dokumenteres og man kan se hvor pæn faldstammen er blevet.
Vi rådgiver også gerne for en bedre løsning med jeres faldstammer, så I ikke skal støde på de samme udfordringer senere. Vi har nemlig stor erfaring med rådgivning og vejledning inden for rør og afløbsteknik.

Kontakt os på telefon 44 97 90 18 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med rensning af faldstammer i København, Smørum og omegn. Vi hjælper selvfølgelig også med andre typer af opgaver hvor du skal bruge et kloakfirma.