Rensning af afløb med gode resultater

Har du prøvet alt, men har du stadig problemer med dine afløb? Så kan vi hos Ballerup-Smørum Kloakservice give et langtidsholdbart resultat med rensning af afløb.

Rensning af afløb

Få professionel hjælp

Har du en køkkenvask, et afløb på badeværelset eller andet hvor du oplever problemer? Problemer med at vandet løber langsomt eller slet ikke løber ud? Og har du prøvet alle husmoderråd for at rense afløbet?
Hvis du stadig oplever problemer, kan det være på tide at få professionel hjælp til rensning af afløb.

Vi kan hjælpe med alle former for afløb. Så som:

  • Gulvafløb på badeværelse
  • Bruseniche afløb
  • Bryggersafløb
  • Køkkenafløb
  • Afløb fra håndvask
  • Afløb fra vaskemaskine

Skulle du have spørgsmål eller tvivl om hvorvidt du skal have renset dit afløb, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rådgiver dig til den optimale løsning på netop dit problem. På den måde kan vi også hjælpe med at forebygge følgeskader som vandskader eller fugt i vægge, gulv og loft.

Vi vejleder dig også gerne til hvordan du efterfølgende vedligeholder dit afløb. Når vi foretager rensning af afløb er det altid med et langtidsholdbart resultat. Det er dog vigtigt at man behandler sit afløb ordentligt for at forlænge det gode resultat.

Læs mere om kloakrensning her.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Akut brug for kloakservice?

Kontakt os for rensning af afløb

Skulle der være behov for en større løsning en blot rensning af afløb, så kan vi også være behjælpelige med både kloakrensning og kloakrenovering. Er der flere bopæle i samme etageejendom som oplever problemer, kan det være på tide at udføre en rensning af faldstammer, hvor vi benytter os af varmtvandsspuling som giver det bedste resultat.

Kontakt os på telefon 44 97 90 18 for at høre meget mere om hvordan vi kan hjælpe dig med professionel rensning af afløb.