Varmtvandsspuling i København og omegn

Har du en faldstamme, et produktionsrør eller andet som kræver varmtvandsspuling? Hos Ballerup-Smørum Kloakservice hjælper vi med at rense tilstoppede rør, afløb, faldstammer og meget mere.

Varmtvandsspuling

Stor erfaring med varmtvandsspuling

I løbet af mange år har vi opbygget stor erfaring med spuling af tilstoppede rør m.m. Som kloakfirma udfører vi varmtvandsspuling hos bl.a. slagterier, fødevareproducenter, store køkkener og meget mere. Har du produktionsrør som trænger til spuling, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har adresse i Smørum, og hjælper i hele København og omegn.

Med brug af varmt vand frem for eksempelvis den traditionelle motorsplitter oplever vi at få det absolut bedste resultat. Vores løsninger er mere skånsomme, og du bør således ikke bekymre dig om slid på dit afløb og rør. Temperatur og tryk er to vigtige forhold, som bør overvejes nøje, når man udfører varmtvandsspuling. Ved at bruge 80 grader varmt vand får vi det mest optimale resultat og sparer samtidig meget vand.

Hvis du har gamle og nedslidte rør, anbefaler vi stærkt at få dem renset med varmtvandsspuling.

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven

Mange fordele ved spuling

Når vi udfører spuling af afløb hos dig, benytter vi altid markedets bedste udstyr. Vores roterende dyser og nøjagtigt 80 grader varme vand garanterer, at dine rør er renset så grundigt som muligt. Vi sikrer dig, at aflejringer, fedt og alt andet fjernes fra hele røret. Gør man brug af motorsplitter, vil man blot lave et hul i forstoppelsen, og dermed ikke løse det reelle problem. Rørene vil således hurtigt stoppe til igen ved brug af splitter. Hos Ballerup-Smørum Kloakservice er du sikret en langtidsholdbar løsning med varmtvandsspuling, som ikke slider på dine rør.

Udover varmtvandsspuling tilbyder vi bl.a:

Akut brug for kloakservice?

Få et tilbud

Hvis dine rør er tilstoppede, og kræver en varmtvandsspuling, så kommer vi gerne ud til dig i København, Smørum og omegn. Kontakt os endelig på telefon 44 97 90 18, så tager vi en snak med dig omkring din opgave. Vi hjælper med spuling af dit afløb, dræn m.m. Få et uforpligtende tilbud hos dit lokale kloakfirma.