Virksomhedsprofil

Vi har den krævede ekspertise og udstyr til enhver opgave, stor som lille, inden for bl.a. kloakservice. Vi har en grøn smiley hos arbejdstilsynet og den holder vi fast i.

Virksomhedsprofil

Om os

Vi er en lille seriøs virksomhed som følger opgaven til dørs. Vi rådgiver gerne om drift og vedligehold af afløbssystemer. Ved driftforstyrende skader, er vi altid klar med en vurdering og løsningsforslag til udbedring. Mange problemer kan med rettidig indgriben, løses på en økonomisk fordelagtig måde.

Vi er en miljø og arbejdsmiljø orienteret virksomhed vor miljø og sikkerhed er i højsædet. Vi har alt sikkerhedsudstyr der kræves til vores opgaver i et til tider farligt miljø. Alle vores køretøjer er godkendte til alle miljøzoner og er af nyeste dato. Samtidig er al opvarmning til vores bygninger opvarmet med alternativ energi og ca. 75 – 80% af vores spulevand er opsamlet regnvand fra egen virksomhed.

Ring og få en snak med os angående priser eller type opgave så finder vi den bedste bil og løsning til opgaven.

Du vil altid, om du ringer i dagtimerne eller udenfor normal arbejdstid blive betjent af en kyndig medarbejder.

Når vi renser rør og brønde, opsuger vi en del sand. Dette aflæsses på afvandingscontainer og køres til sandvask, hvor det genanvendes til vejbygning og som tilslag i forskellige industrier. Det er genbrug og et gode for miljøet

Vi er certificeret

Timepriser

Timepriser er en ting – men hvad hjælper det at spare 30% på timeprisen når den rigtige bil kan løse opgaven på den halve tid. Derfor ring og lad os spørge ind til opgaven, så finder vi den rigtige bil til opgaven